Werkwijze

Werkwijze

Je bent 365 dagen per jaar 24 uur per dag welkom bij de Mrrik voor originele en kwalitatief hoogstaande kunst, design en cadeaus.

We leveren de meeste producten uit voorraad. Bestellingen op werkdagen die voor 14.00 uur geplaatst en betaald zijn worden dezelfde dag verzonden. Sommige producten hebben een langere levertijd! Alle prijzen zijn inclusief BTW. 

Beveiligde site
Met behulp van geavanceerde SSL technologie worden transactiegegevens versleuteld en worden je gegevens veilig over het internet verstuurd. Kijk bij het betalen naar de `https://` in de adresbalk van je browser - de `s` staat voor `secure` (=veilig).

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Daarna klik je op de iDEAL-betaalknop en selecteer je de bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en daarna autoriseer je de betaling. iDEAL wordt ondersteund door Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, en SNS.

Vooruitbetaling
Als je liever niet online betaalt, dan kan je het bedrag ook overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij je bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

Creditcard, Mastercard
1. Je plaatst je bestelling en kiest voor betaling met creditcard.
2. Vul het creditcardnummer, vervaldatum en CID/CVC - code in.
3. De gegevens worden naar de creditcard maatschappij gestuurd.
4. Wanneer de transactie is geautoriseerd ontvang je hierover bericht.
5. Het bedrag wordt aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

Verzendkosten

Voor Nederland:

Voor bestellingen boven € 100,00 worden geen verzendkosten berekend.

Voor bezorging binnen en buiten Nederland berekenen wij de werkelijke kosten zoals die gehanteerd worden door PostNL.

 

Snelle levering

We streven ernaar om binnen twee werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. Bestellingen voor 14.00 uur worden in veel gevallen dezelfde dag verzonden. PostNL levert in 96% van de gevallen binnen 1 dag. We kunnen echter nooit garantie geven dat je bestelling de volgende dag aankomt. Als we de bestelling versturen ontvang je van ons een e-mail. Je kunt er dan vanuit gaan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt. 

Als je na drie dagen je pakket nog niet ontvangen hebt mail of bel ons dan even dan kijken we via Track en Trace waar het pakket zich eventueel bevindt.

TIP! betaal met iDEAL of creditcard  voor snelle verzending.

Leveren uit voorraad

We leveren de meeste producten uit voorraad. Indien het product niet voorradig is dan krijg je hiervan zo spoedig mogelijk bericht per e-mail. Orders worden compleet uitgestuurd. Dat wil zeggen: als er een product bij zit wat tijdelijk niet voorradig is dan wachten we met versturen tot alles weer leverbaar is. Als er haast is bij de klant dan kunnen we in overleg de order in gedeeltes versturen.
Het pakket wordt in Nederland aangeboden door TNT of door de besteldienst van een partner (kunst). Er wordt twee keer aangeboden. Daarna krijg je een afhaalbericht en kun je je bestelling ophalen bij het Postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer 1 week. 

Ruilen/retourneren
Niet helemaal tevreden over je bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je producten zonder opgaaf van reden retourneren.

Retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:
* Meldt eerst de retour via info@mrrik.nl
* U ontvangt een retournummer dat u op de pakbon kunt vermelden en kan toevoegen
   aan de  retourzending. 
 
* Verpak het onbeschadigde product (in originele verpakking) dusdanig dat beschadiging bij
   terugsturen wordt vermeden
* Zodra wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag   
   binnen 3 werkdagen.

Producten kunnen worden geretourneerd naar onderstaand adres:

Mrrik.nl

Boliestraat 21D01

7001 BA Doetinchem
The Netherlands

De kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper. Als een bestelling toegestuurd is in envelop mag deze ook retour in een envelop. Kosten van retour in een doos zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van de doos. 

Let op bij dure producten! Het is raadzaam om deze verzekerd te laten retourneren. Defecte producten worden niet door ons vergoed.

 

Klachten worden direct opgelost

In alle gevallen worden reële klachten direct opgelost. Neem na vaststelling van de klacht meteen contact met ons op door te mailen naar info@mrrik.nl

Op alle leveringen door mrrik.nl gelden onze algemene voorwaarden.  Klik hier voor de algemene voorwaarden.

 

Extra informatie

Voor voorraadinformatie of vragen/klachten over je bestelling mail: info@mrrik.nl of bel +31-6-14025590  Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.30-18.00 uur


Privacy 
Mrrik.nl respecteert de privacy van alle gebruikers. De persoonlijke informatie die je ons verschaft wordt uiterst vertrouwelijk behandeld. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en worden onder geen enkele voorwaarde aan derden overgedragen.

Geef ons je mening
Wij horen graag hoe we onze service kunnen verbeteren, Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

© 2011 - 2024 MRRIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel